Carrière

Als jong meisje ging Nikki graag met haar ouders mee naar de golfbaan. Na het overlijden van ‘haar’ pro in 2011, verloor ze het plezier in de sport en richtte zich op paardrijden. Pas in de zomer van 2016 raakte Nikki voor het eerst weer een club aan en begon haar ultieme droom te kriebelen: het behalen van de wereldtop als professional.

Nikki Hofstede

Seizoen 2022

Na de start van het seizoen op de Sunshine Tour (Zuid-Afrika), mocht Nikki na het behalen van twee nette resultaten terug naar Zuid-Afrika om haar LET debuut te maken op het Joburg Ladies Open. Hier haalde ze netjes de cut en vervolgde ze haar reis vanuit Johannesburg door naar Kaapstad, voor het andere LET event in Zuid-Afrika. Helaas miste ze hier de cut.

Deze geweldige en ook verrassende start van haar pro carrière werd vervolgd door een seizoen op de LET Access, waar ze twee keer op de finale dag in de laatste flight speelde en veel ervaring heeft opgedaan om mee te nemen naar aankomend seizoen.

Door in de top 21 van de jaarranglijst (Order of Merit) te eindigen, mag Nikki automatisch door naar Final Stage van Q School in december. Hopelijk weet ze hier haar kaart voor de LET veilig te stellen.

Seizoen 2021

Daarnaast kende het seizoen van 2021 twee events op de LET Acces, wat Nikki nog meer de bevestiging gaf aan haar ultieme droom: als professioneel golfster spelen. En na het mooie seizoen van 2021, maakt ze haar debuut als pro al in februari 2022!

Debuut als pro

In februari 2022 heeft Nikki haar debuut als pro gemaakt op de Ladies Sunshine Tour in Zuid-Afrika. Deze tour wordt in 2022 gevolgd door een seizoen op de LET Acces.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast het spelen op deze tours gaat Nikki ook een studie psychologie volgen aan de Open Universiteit. Dit geeft haar de mogelijkheid om zich zowel op als buiten de baan te blijven ontwikkelen.

Help jij Nikki naar
de wereldtop?

Help jij Nikki naar
de wereldtop?

“Voor mij is sponsoring maatwerk en bestaat er niet zoiets als een one-size-fits-all aanpak. Daarom bied ik geen standaard sponsor-pakketten aan, maar ga ik graag met je in gesprek om een mooie samenwerking te realiseren.”